Bratara. Un accesoriu modern.

Lasand la o parte semnificatia veche,bratara este un accesoriu modern pe care tot mai multi barbati il poarta. Dar cum?

Stia asa: bratara se poarta pe mana dreapta, ceasul pe cea stanga. Asa ca o puse pe dreapta, desi, cum nu purta ceas, mana stanga era libera.
Cu dreapta facea multe si bratara ba se agata, ba ii stanjenea miscarile. Intr-o zi, i s-a desfacut inchizatoarea si a cazut. A ridicat-o, a pus-o pe dreapta, dar nu reusea sa o inchida cu stanga. Nu era nimeni in jur s-o ajute asa ca a mutat-o la mana stanga si a inchis-o cu dreapta, mana cea destoinica.
A purtat-o mult timp la mana stanga si era mult mai bine, nu se mai agata si nu mai incomoda defel. Cand a realizat acest lucru a mai realizat ceva: singurul motiv pentru care o purtase pe mana dreapta era pentru ca asa stia ca trebuie.

Bratarile pentru barbati au devenit foarte polpulare in America pe la mijlocul secolului XX. Barbatii purtau de obicei, un ceas și un inel de nunta (dacă este căsătorit), butoni de manșetă, și un ac de cravată. Dar, în timpul anilor 1950 si mai tarziu in 1960 bratara a devenit populara in randul tinerilor. Curand a fost ceva comun sa vezi bratari pe mainile barbatilor dar si al copiilor.

Acum putem recunoaste ca este la moda sa porti o bratara, asta datorita italienilor, francezilor si americanilor(mai mult primilor ) care ne-au invatat in secolul 21 cum se poarta cu adevarat o bratara. Acum…culoarea, modelul si tinuta la care o punem ne-o alegem fiecare. Si nu uita de mana. Tot la alegere!beads-men-style-bracelets

fs

Reclame

Un gând despre &8222;Bratara. Un accesoriu modern.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s